GambirMallBerwajahBaru
Gambir.My kini bernama baru GambirMall.Com
04/12/2017
GambirMall-Close-Poslaju
Tarikh Pengeposan Untuk Serahan Sebelum Tahun Baru Cina 2018
13/02/2018

Selamat Tahun Baru Cina dari Gambir Mall

Gambir-Mall-Iklan-2
Selamat-Tahun-Baru-Cina-2018-dari-Gambir-Mall

Selamat menyambut Tahun Baru Cina kepada seluruh warga Negara Malaysia dan semua yang meraikan perayaan ini. Selamat datang juga kepada ejen-ejen baru ke GambirMall.com dan GEHerbs.com.my. Semoga perniagaan anda semakin maju dari hari ke hari. Kepada pelanggan-pelanggan setia dan pelanggan baru kami, jangan malu-malu untuk singgah sebentar ke kedai online kami. Kami dahulukan dengan ucapan selamat membeli-belah dan terima kasih, anda untung kami lagi beruntung.

Sempena meraikan sambutan Tahun Baru Cina pada tahun ini kami telah mengadakan promosi yang terbaik untuk semua pelanggan kami yang membeli di GambirMall.com. Promosi pada tahun ini adalah yang terbesar dalam website kami dengan potongan sehingga 40% dan sememangnya penghantaran percuma hampir kesemua produk jualan kami. Untuk maklumat lanjut, jom layari www.gambirmall.com dan lihatlah pakej-pakej yang menarik pada tahun ini seperti produk Big Gun yang sememangya dikenali ramai, produk Titan Gel yang kesannya memang tidak lagi diragu-ragukan dan produk baru yang sedang naik iaitu Kama-Max untuk tahan lama dan menguatkan lagi tenaga batin lelaki dan tidak dilupakan kepada produk #NO1 kami Gambir Emas Ginseng produk wajib untuk para lelaki yang sudah berkahwin.

Untuk pengguna jalan raya yang ingin balik kampung, berhati-hati semasa memandu dan ingatlah orang yang tersayang dikampung halaman. Pada cuti perayaan Tahun Baru Cina ini, ramai yang cuti dan kesempatan ini diambil untuk pulang ke kampung masing-masing. Seelok-eloknya rancanglah perjalanan dengan awal dan pastikan kediaman dikunci dengan baik sebelum pulang ke kampung, tutup semua lampu dan suiz tidak dilupakan juga paip air, beritahu jiran jika perlu. Sepanjang perjalanan jangan lupa sediakan bekalan dengan awal, dan jangan lupa lihat billboard baru Gambir Emas disepanjang lebuhraya. Jangan malu-malu untuk tempah bekalan sebelum kehabisan stok.

Bagi yang tidak sempat menempah bekalan Gambir Emas melalui online, kami dengan berbesar hati ingin memperkenalkan website baru kami iaitu www.geherbs.com.my yang fokus pada barangan Gambir Emas sahaja, di dalam website itu juga, terdapat nama ejen-ejen Gambir Emas diseluruh Malaysia, termasuk Sabah dan Sarawak. Layarilah website kami untuk dapatkan nombor telefon ejen-ejen kami diseluruh Malaysia.

Akhir kata, kami ingin mengucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru Cina (Dog Year 2018). Semoga segala urusan anda akan berjalan dengan lancer dan semoga tahun ini akan memberikan anda seribu kemakmuran, sejuta kesejahteraan dan kekayaan.

Produk Promosi CNY 2018

Gambir-Mall-Iklan-2

CNY HUAT SALE!!!